Какво представляват рефералите в Neobux?

  • сряда, 11 август 2010 г.
  • Admin


  • В Neobux вие разполагате със специален линк, който се нарича реферален линк. Когато вие изпратите този линк на ваш приятел, колега или пък го поставите по форуми и сайтове и някой кликне на него, линкът ще го отведе към Neobux, и когато човекът се регистрира в сайта през вашия линк, той ви става реферал. Neobux ви плаща не само когато вие си гледате рекламите, но и когато вашите реферали си гледат своите реклами. За целта обаче трябва да си гледате рекламите редовно, защото ако не сте изгледали рекламите си вчера, няма да получите пари от вашите реферали днес.
    Като стандартен потребител вие ще получавате по $0.005 (половин цент) на всяка изгледана от ваш реферал реклама. Колкото повече реферали имате, толкова повече пари ще правите.
    Всъщност вие не печелите директно от вашите реферали, а от самия сайт. Вашите реферали не губят нищо от това, че се регистрират през вашия линк. Дори и да се регистрират директно, Neobux ще ги даде под наем на някой друг. Така че, всеки е реферал на някой, но не губи нищо от това. Каквото си изкара си е за него.

    За да може да хващате реферали обаче, трябва да са минали поне 30 дни от както сте се регистрирали в сайта и да сте изгледали поне 100 реклами. Ако не сте покрили тези условия, хората, които се регистрират през вашия реферален линк, няма да ви станат реферали.
    Neobux предоставя и пакети с реферали под наем, които може да наемете за 1 месец срещу съответното заплащане, зависещо от броя на рефералите в пакета.

    Как да се регистрирам в Neobux
    Как да гледам рекламите в Neobux

    0 коментара:

    Публикуване на коментар