Как да си намеря реферали за Neobux?

  • сряда, 11 август 2010 г.
  • Admin


  • Както вече споменах, ключът към големите печалби в Neobux се крие в рефералите. Това са хора като вас и мен. Колкото повече реферали имате, толкова повече пари ще правите.
    Рефералите в Neobux биват 2 вида - реферали под наем и директни реферали.
    Рефералите под наем се предлагат от самия сайт (Neobux), тях може да наемете за 1 месец още с регистрирането си. След като им изтече срокът може да ги удължите за още 30, 60 или 90 дни, срещу съответното заплащане.
    Директните реферали са най-хубави, защото са безплатни и са за цял живот. Те може да са ваши приятели, колеги, съученици, или пък непознати интернет потребители, които се регистрират в Neobux през вашия реферален линк или банер. За да може да имате директни реферали обаче, трябва да са минали поне 15 дни от както сте се регистрирали в Neobux и да имате поне 100 изгледани реклами.
    Начините за намиране на хора, които да ви станат реферали, са различни. Най-лесният начин е да изпратите линка ви на вашите приятели или познати посредством скайп, емайл или друго средство за комуникиране. Друг начин е да включите рефералния ви линк или банер във вашия Facebook, skype, myspace... профил. Също така може да пуснете обяви в различни форуми и блогове, и да включите вашия линк/банер в подписа си. Както вече казах начините са многобройни, достатъчно е само да отделите време и да развихрите въображението си. Докато си блъскате главата в опити да намерите реферали си представете какви ще са приходите ви ако имате 10, 50, 100 или 1000 реферала.

    За да видите къде се намират вашият реферален линк и банери, кликнете на потребителското си име, горе в дясно, и след това на "Banners", в лявата част на страницата.

    Реферален линк и банери в Neobux

    Как да се регистрирам в Neobux
    Как да гледам рекламите в Neobux

    0 коментара:

    Публикуване на коментар